Bulgarije keukens

Posted by Matt Kin at 1:20 AM

Wednesday, January 14, 2009

Een pittoresk klein landje aan de oevers van de rivier de Donau, omzoomd door landen als Roemenië, Griekenland en Turkije, het land van Bulgarije is niet alleen

bekend om zijn figuratieve geschiedenis, maar ook haar rijke keuken, die een weerspiegeling verschillende invloeden. Als u enthousiast over Reizen naar Europese landen, en

mooi zo geïnteresseerd in duiken verder in de diverse culturele en gastronomische vol, Bulgarije keukens moet u zeker fascineren. Gelegen in het

zuidoostelijk deel van het continent, de typische gerechten Bulgarije behartigt de rijke aroma en een verrukkelijke smaak van authentieke Zuidoost-Europese menu's. Wegens

zijn rijke historische achtergrond en dat is het belangrijkste verscheidene buitenlandse invasies, de keuken van Bulgarije heeft grote invloeden van de Turken, Grieken en andere

midden oosten landen.

Bekend om zijn brede selectie van soepen, alcoholische dranken en verbazingwekkende zuivelproducten, de rijke voorraad van Bulgarije keuken is een echte lekkerbek's delight.

Een van de belangrijke onderdelen van de cultuur van een land, de Bulgaarse cuisine weerspiegelt niet alleen de lange en rijke geschiedenis van het land, maar ook blends

de beste delen van Slavische, Griekse en Turkse keuken. Onder de nationale specialiteiten van Bulgarije, moet daarvan melding moet worden gemaakt van Shopska Salade en Taratar,

die behoren tot de all time favorieten.

Opgesteld in stukken gesneden tomaten, verse komkommer, paprika, peterselie en gegarneerd met royaal bedrag van geraspte schapenkaas de Shopska Salad is een van de

amazing brouwsels die kunnen opfrissen uw dag. De Taratar die een van de mooiste juweeltjes van de Bulgaarse keuken is een heerlijke koude soep gemaakt van fijngehakte

komkommer, walnoten en yoghurt en gewoon perfect voor elke warme zomerdag in Bulgarije. U zult verrast zijn om te weten dat het de keukens van Bulgarije, die

gaf de geboorte tot aan de yoghurt, een all time favoriete zuivel met elke liefhebber.
Andere typische gerechten zijn onder meer Bulgarije kebapcheta een hete favoriet bij de liefhebbers van vlees.

Opgesteld met gehakt opgerold worst vormen, dit is een schotel gegrilde kunt instellen dat een levensmiddel buff's hart in vuur en vlam. De kavarma is nog een smakelijk

schotel met ofwel bereid varkensvlees of rundvlees, samen met een mooie combinatie van uien en champignons. Je zult zien dat alle Bulgaarse gerechten ongeacht

of ze zijn vegetarisch of niet vegetarisch gerechten, heeft een zwaar gebruik van kaas die is over het algemeen 2 soorten in Bulgarije.

Bulgarije keukens nog onvolledig zonder de vermelding van Bulgaarse wijnen en desserts. De all time favoriet in zoete gerechten is Bannitza dat is de

populairste dessert in ieder huishouden en de Bulgaarse bereid met name tijdens de feestelijke seizoen van Kerstmis.

0 comments: