Oostenrijkse keuken

Posted by Matt Kin at 12:55 AM

Sunday, March 15, 2009

Oostenrijkse keuken zijn beroemd wereldwijd. Het is algemeen bekend als de Weense keuken als de hoofdstad van Oostenrijk is Wenen, hetgeen het meest gebeurt

plaats van Oostenrijk. Oostenrijkse keuken zijn afleiding van de keukens van de Oostenrijks Hongaarse keizerrijk. De keukens zijn ook beïnvloed door Tsjechië, Hongarije,

Italië en ook uit de Beierse keuken. Dus, de Oostenrijkse gerechten zijn noch transculturele noch multicuisine. Snoep en gebak van de Oostenrijkse keuken zijn

gerenommeerd wereldwijd. Regionale keuken zijn geëvolueerd in de afgelopen tijd waarin de nadruk wordt gelegd op de regionale produceren en heeft ook moderne technieken en methoden voor

het opstellen ervan.

Bier wordt verkocht in overvloed in heel Oostenrijk en de inname van bier stijgt tijdens de feestelijke tijden. In sommige van de plaatsen van Oostenrijk, bier drinken is

verplicht. De populaire soorten bier die hier worden verkocht zijn tarwebier, blonde pils en andere rassen ook. Red Bull en Almdudler zijn populaire frisdranken.
Wijn is geteeld in de oostelijke regio van dat land, de belangrijkste terreinen wordt Neder-Oostenrijk, Wenen, Stiermarken en Burgenland. Younf wijn is heel beroemd

hier, die is geproduceerd uit druiven. Onder andere dranken, verschillende stijlen van koffie beschikbaar zijn. Mokka is een van de populaire smaak van koffie.

Oostenrijkse keuken ook de bereiding van snacks, die het best past bij de alcoholische en niet-alcoholische dranken. Open broodjes, worst,

brood en mosterd, worst, zijn enkele van de meest gezochte items. Bosner of hotdog roll is beschikbaar op de fast food gewrichten van Oostenrijk.

Toetjes van de Oostenrijkse gerechten zijn ook uniek. Oostenrijkers zijn verliefd op desserts, samen met chocolaatjes en gebakjes van de vele variëteiten, geserveerd met amandelen

vanila en bonen. Enkele van de specialiteiten dessert van Oostenrijk zijn Dobosch Torte, Sachertorte, Panama en Zwetschkenkuchen Torte. Enkele andere zoete lekkernijen

Oostenrijk worden Heisse SCHOKOLADE, Marsepein en diverse soorten chocolade Banketbakkersmes, gemaakt door professionals op dit gebied.

De soep van dit land zijn ook heel lekker en de groenten meestal domineren in deze gerechten. Ze maken soep van kool, aardappelen, pompoen,

bloemkool, knoflook en andere groenten en de voorbereidingen zijn water in de mond. Oostenrijkers ook de liefde niet veg items en ze proberen verschillende

bereidingen van varkensvlees en rundvlees, als delicatesse items.

De regionale Oostenrijkse gerechten zijn ook aan populariteit wint. U kunt ook proberen deze gerechten die rekening houden met het aroma van Oostenrijk. Verwacht dus niet te missen deze regionale

keukens in uw tocht naar Oostenrijk, die u graag.

0 comments: